Despre noi

Bine ai venit în Lumea Perfect Mind!

Perfect Mind activează din 2009 și este o lume a dezvoltării personale și spirituale, care vizează transformarea pozitivă și evoluția conștientă.
În acest spaţiu pozitiv beneficiaţi de un magazin on-line prin care puteți achiziționa CD-urile Perfect Mind, programe audio ce conțin fundal sonor, semnale izocronice sau binaurale și idei forță excepționale, sugestii pozitive selectate. CD-urile Perfect Mind sunt de fapt pachete, deoarece conțin unul sau mai multe programe audio, și sunt însoțite de cărți ghid care dezvoltă tema aleasă și îndrumă cumpărătorul spre a înțelege cum să le utilizeze cel mai eficient pentru a obține rezultate foarte bune.

Prin modul cum au fost alcătuite, strucurate și concepute, programele Perfect Mind sunt unice în România. Tehnologia Perfect Mind a creat aceste programe audio excepționale, într-un mod personalizat, pentru ca fiecare dintre persoanele care le audiază să simtă de la prima audiție efectele de relaxare, regenerare și echilibrare a emisferelor cerebrale. Sunt un rezultat excepțional al cercetărilor științifice moderne

meditation and fitness

CD-urile Perfect Mind

CD-urile Perfect Mind reconfigurează subconștientul și modul de gândire prin antrenament cu sugestii pozitive și frecvențe cerebrale. Echilibrează dizarmoniile energetice, acționează cu efecte terapeutice remarcabile în optimizare cerebrală și în sincronizarea emisferelor, contribuie la vindecarea emoţională şi susține restabilirea sănătăţii.

CD-urile Perfect Mind sunt instrumente terapeutice moderne, care generează Câmpuri Energetice Armonioase, unde coerente prin excelență, care se difuzează gradat în întreaga ființă, generând o reechilibrare a funcționării tuturor organelor corpului. Pot fi audiate în stare de relaxare utilizând căștile sau difuzate ambiental pentru a favoriza un climat protector, echilibrant, motivant și pozitiv.

În spațiul nostru virtual veți putea să citiți ARTICOLE pe diverse teme și interviuri, inclusiv pe BLOG. La secțiunea PRODUSE aveți detalii la fiecare program audio în parte, inclusiv PREAUDIȚIA CD-urilor 3-5 minute, plus review -uri de la cumpărători pe care le găsiți într-un număr mult mai mare cuprinse și la secțiunea MĂRTURII. De asemenea la secțiunea VIDEO aveți acces gratuit la conferinţele Perfect Mind. Secțiunea ÎNTREBĂRI cuprinde răspunsurile la cele mai frecvente întrebări care ni s-au adresat. Iar la secțiunea EVENIMENTE beneficiați de partipările noastre anterioare la târgurile de profil, precum și de evenimente viitoare, locații și teme de workshop-uri, seminarii, webminarii.

Perfect Mind oferă acces tuturor la reechilibrarea sănătății, la dezvoltarea personală și la transformarea nivelului de conştiinţă.

Perfect Mind îmbină Ştiinţa cu Spiritualitatea şi pune în acord profunzimea inimii cu puterea creierului.
Deviza Perfect Mind este: “Mintea perfectă este aceea care lasă Inima să se exprime.”


Echipa Perfect Mind

Mariana 1