Generic filters
Exact matches only

Set Cleanser + Ser cu Postbiotice

Oferă-ți un ritual complet de îngrijire cu Setul Postbiotic BiomeRenew, compus din două produse esențiale: Cleanser (150 ml) + Ser cu Postbiotice (30ml)

Acest duo dinamic este special conceput pentru a restabili, proteja și ilumina tenul tău, ducând rutina ta zilnică de frumusețe la un nou nivel de performanță și eleganță.

304,00 lei

Distribuie acest produs:

Oferă-ți un ritual complet de îngrijire cu Setul Postbiotic BiomeRenew, compus din două produse esențiale:

  • Cleanser + Ser cu Postbiotice, Acid Hialuroic, Ceramide & Niacinamide.

Acest duo dinamic este special conceput pentru a restabili, proteja și ilumina tenul tău, ducând rutina ta zilnică de frumusețe la un nou nivel de performanță și eleganță.

Cleanser-ul curăță delicat, eliminând impuritățile și excesul de sebum, fără a perturba echilibrul natural al tenului tău.

Formulat cu Lactosporin, Niacinamide, Acid Salicilic, Acid Hialuronic & Complex de Ceramide, acest Cleanser nu doar că purifică, dar și întărește bariera cutanată, promovând un ten sănătos și rezistent.

Serul complementează perfect Cleanser-ul, aducând beneficii intensive de hidratare și regenerare. Acest ser de zi cu zi luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, uniformizează tonul tenului tău și sporește luminozitatea naturală. Ingredientele sale cheie, cum ar fi Niacinamida, Ceramidele și Acidul Hialuronic, asigură că fiecare aplicare este o invitație la răsfăț.

Beneficii:

  • Reface/menține microbiomul cutanat: Ambele produse colaborează pentru a reechilibra și revitaliza microbiomul cutanat.
  • Purificare și hidratare profundă: Curățarea profundă se combină cu hidratarea de lungă durată pentru a lăsa tenul moale și revigorat.
  • Combaterea semnelor de îmbătrânire: Formulele avansate reduc vizibil liniile fine și ridurile, întinerind aspectul tenului tău.
  • Iluminare și reducerea hiperpigmentării: Ingredientele active contribuie la un ten mai luminos și mai uniform, diminuând petele întunecate și discromiile.

POTRIVIT TUTUROR TIPURILOR DE TEN. 

***Descrierea detaliata, modalitatea de utilizare, ingredientele precum si modalitatea de integrare a produselor in rutina ta de ingrijire a tenului, le gasesti in sectiunea produsului individual.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Cleanser + Ser cu Postbiotice”

X